Політична реклама

У трьох львівських парках з'являться урни для роздільного збору сміття

1422 0
Цього тижня у львівських парках «Левандівському», «Скнилівському» та «Горіховому Гаю» встановлять урни для роздільного збору сміття.

Влаштовуватимуть урни з метою створення сприятливо-санітарних умов та комфортного відпочинку для гостей та мешканців міста, покращення благоустрою та утримання в належному санітарному стані територій парків, інформує прес-служба Львівської міськради.

Урни встановлюватимуть в парі. Вони будуть відрізнятися кольорами: жовті – для пластикового сміття, та зелені – для побутових відходів. Розпочнуть влаштування урн з «Левандівського» парку.

Відтак, управління екології та благоустрою департаменту містобудування Львівської міської ради закликає мешканців міста підтримати ідею роздільного збору сміття у парках. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!