У чотирьох сільських радах на Львівщині в грудні проведуть місцеві вибори

2025 0
Виборчий процес тут розпочнуть 2 та 9 листопада.
фото: www.photoukraine.com

фото: www.photoukraine.com

22 і 29 грудня на Львівщині проведуть місцеві вибори голів чотирьох сільських рад. Про це повідомила керівниця відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату ЛОДА Зоряна Павлів.

Читайте також: Якими можуть стати межі Львова після створення Львівської ОТГ

ЦВК призначила додаткові місцеві вибори в Облазницькій сільській раді Жидачівського району, у Мишлятицькій та Хідновицькій сільських радах Мостиського району. Вони приєдналися до Гніздичівської ОТГ та Шегинівської ОТГ відповідно. Виборчий процес додаткових місцевих виборів розпочнуть за 50 днів до дня виборів, тобто з 2 листопада.

На 29 грудня призначили перші вибори депутатів Нежухівської сільської ради і Нежухівського сільського голови Стрийського району. До складу Нежухівської сільської об’єднаної територіальної громади увійшли: Нежухівська сільська рада, Голобутівська сільська рада, Завадівська сільська рада, Заплатинська сільська рада, Ланівська сільська рада. Виборчий процес тут розпочнуть 9 листопада.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!