У трьох парках Львова покращать благоустрій. Перелік робіт

2345 0
Цьогоріч у Львові у парку ім. Івана Павла ІІ, Стрийському та Скнилівському парках проведуть ремонтні роботи.
Фото: uk.wikipedia.org

Фото: uk.wikipedia.org

ЛКП «Зелений Львів» цього року проводить ремонтні роботи у трьох парках: Стрийському, Скнилівському та парку ім. Івана Павла ІІ. У Стрийському парку планують облаштувати доріжки, у Скнилівському – доріжки та центральну алею, у парку ім. Івана Павла ІІ – завершити встановлення лавок та облаштувати сходи. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«Цього року маємо ще два великі тендери. Один тендер по Стрийському парку вже оголошений і має відбутись 15-го серпня. Мова йде про ремонт доріжок. На це передбачено 2,7 млн гривень. Там будуть облаштовані нові доріжки навколо озера, а також ще одна доріжка від вул. Самчука.

Читайте також: На площі Катедральній у Львові висадили кулясті клени

Також будемо проводити роботи у парку Скнилівський. Тендер буде зіграно на всю суму – 50 млн грн, бо так передбачено законодавством. Проте там є декілька черг робіт: доріжки, лавки, спортивні майданчики, дитячі майданчики. Це великий проект. Цього року з цієї суми маємо 3 млн гривень. Тому будемо проводити ремонт доріжок та центральної алеї зі сторони вул. Виговського.

По парку ім. Івана Павла ІІ цього року будемо завершувати роботи. Хочемо закупити лавки, маємо 1,5 млн грн, також треба облаштувати сходи. На цей рік інші роботи вже не передбачені», – розповів директор ЛКП «Зелений Львів» Богдан Москвяк.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!