У трьох районах Львова не подають гарячу воду. Адреси

2087 0
Гарячу воду не подають через прориви трубопроводів.
фото: eveningkiev.com

фото: eveningkiev.com

Через прориви трубопроводу та внутрішньобудинкової системи, сьогодні у Львові відімкнули подачу гарячої води у 17-ти будинках. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Гарячу воду не отримують два будинки у Франківському районі (вул. Наукова, 64, 74) через порив трубопроводу гарячого водопостачання від ЦТП на вул. Науковій 58 а. 

Також не отримують гарячу воду 9 будинків у Сихівському районі на вул. Стрийській, 47, 49, 53, 55, 57, 59, 61, 63, 65. Гарячої води немає через порив трубопроводу ГВП від ЦТП на вул. Гашека, 17а. 

Читайте також: В Україні введуть пеню за запізнення виплати за комунальні послуги

Гарячої води немає у 6-ти будинках в Шевченківському районі. Будинки на вул. Миколайчука, 2, 4, 6 вул. Мазепи, 27, вул. Плуговій, 7 не отримують гарячу воду через порив трубопроводу ГВП від ЦТП на вул. Миколайчука, 14б. 

У будинок на вул. Студинського, 6 не постачають гарячу воду через порив внутрішньобудинкової системи. 

Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують сьогодні, 13-го листопада.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!