У кількох районах Львова немає води. Коли відновлять

1513 0
У зв’язку із плановими роботами на насосній станції у трьох районах міста немає води.

Як інформують у Львівводоканалі, сьогодні припинено подачу води одразу у трьох районах міста – Залізничному, Личаківському та Галицькому.

Зокрема приблизно до 13:00 вестимуть роботи на вулиці Зеленій, 251 та Пасічній. Води не буде за адресами: вул. Верхня Зелена, Дунайська, Дністерська, Липова Алея, Луганська, Навроцького, Керченська, Вулецька, Півколо, Липова Алея, Вигін, Раковського, Жасминова, Орлина, Радість, Бузкова, Простора, Межова, Перелітна, Розвилиста, Слобідська, Надійна, Світанкова та прилеглі до них.

Читайте також: Оплата комунальних послуг онлайн: 5 інструментів для для львів’ян

До 14:30 без водопостачання будуть вул. Джерельна, Балабана та Ляйнберга.

До 17:00 години припинили подачу води, у зв’язку з плановими роботами на насосній станції, що по вул. Кульчицької, 2. В результаті води не буде за адресами вул. Кульчицької, 2, 4, 6, 8, 10, 12 та вул. Виговського, 49, 51, 53, 55, 57, 59, 61, 63

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!