Політична реклама

У трьох видах українського сиру виявили рослинні жири

1417 0
Про це свідчать результати дослідження твердих сирів «Російський», проведеного у травні-червні 2012 року Центром експертиз «Тест».

У результаті тестування оцінку «відмінно» отримав сир «Російський» виробництва торгових марок «Шостка», «Звенигора» і «Тульчинка», а сири ТМ «Коляда» і «FineFood» – оцінку «добре». Оцінку «погано» спеціалісти виставили сирам ТМ «Нова Троя», «Новгород-Сіверський сирзавод» та «Aura», а оцінку «дуже погано» – продукції ТМ «Нова Одеса» і «РадиМО», – зауважила спеціаліст Центру «Тест».

«При тестуванні сиру «Російський» спеціалісти центру зіткнулися з неприємними сюрпризами: три продукти з цією назвою містили рослинні жири. Очевидно, що деякі вітчизняні виробники особливо не дбають про репутацію українських сирів на міжнародних ринках, зокрема, російському. Тож знову у вітчизняних споживачів і у російських контролюючих структур виникають сумніви щодо якості сирів українського виробництва», – підсумував керівник Центру експертиз «Тест» Валентин Безрукий.

Джерело: ЗІК

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!