Київ

У ТРЦ в центрі Києва відкривають музей наук

1204 0
Музей працюватиме з 31 березня до 30 червня і буде безплатним
Фото: shutterstock

Фото: shutterstock

У торгово-розважальному центрі Gulliver відкриють інтерактивний музей «Відкривай портал у науку». Про це повідомила пресслужба Міністерства освіти.

“Простір стане справжнім порталом у науку: на практиці пояснить дітям та дорослим, як працює голограма, звичайний поршень та повітряний глушник. Познайомить з такими явищами, як симетрія обличчя, відчуття балансу та магнетизм. З кожним науковим експонатом можна і необхідно взаємодіяти”, – зазначають у МОН.

Проєкт реалізують спільно Мала академія наук та освітній простір у Gulliver.

"Ми радо погодились на пропозицію ТРЦ Gulliver разом реалізувати цей проєкт, бо #наука_всюди. Цього разу ми доповнюємо простір майстернею ідей. Кожен може спробувати збудувати міст та вежу з незвичних матеріалів, потренувати мозок та швидкість реакції", – розповідає Марія Дуброва, директорка Музею науки Малої академії наук України.

Музей працюватиме з 31 березня до 30 червня і буде безкоштовним. Щоб відвідати науковий простір безплатно, потрібно забронювати місце за посиланням.

Нагадаємо, 21 березня, Верховна Рада призначила директора Малої академії наук Оксена Лісового міністром освіти і науки України.

Станіслав Нестеренко

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!