У центрі Львова зіткнулись авто вибухотехніків та легковик. Фото

2022 0
Вибухотехніки їхали на перевірку повідомлення про замінування ЛОДА.
Фото: Ігор Зінкевич

Фото: Ігор Зінкевич

Сьогодні, 5 листопада, у Львові на проспекті Свободи сталась ДТП за участі машини вибухотехніків та легковика. Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомляє депутат ЛМР Ігор Зінкевич.

За його словами, легковик не надав переваги спецтранспорту. Аварія трапилась на розі проспекту Свободи та вул. Дорошенка, на трамвайній колії. Тож рух трамваїв ускладнений.

Фото: Ігор Зінкевич/Фейсбук

Нагадаємо, сьогодні, 5 листопада, правоохоронці отримали на електронну скриньку повідомлення про замінування приміщень ЛОДА та УСБУ у Львівській області. Також сьогодні зранку ЛОДА пікетували члени ГО Коорлинаційна рада учасників бойових дій Львівщини. Вони вимагали відставки голови ГУ Нацполіції Львівщини Василя Віконського та перекрили рух вулицею Винниченка.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!