У центральній частині Львова запрацювали боларди

1701 0
Загалом є 5 болардів.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Сьогодні, 31 січня, у центральній частині Львова запрацювали боларди. Про це повідомляє пресслужба з посиланням на керівника ЛКП «Муніципальна варта» Павла Пеца.

Так, оновлені пристрої мають вмонтовані камери відеоспостереження із системою розпізнавання номерних знаків. Загалом є 5 болардів: два — на вул. Руській; два — на вул. Беринди та один на Братів Рогатинців.

Читайте також: На вулицях Львова встановлять ще 40 камер спостереження

«Працівники Муніципальної варти, зокрема відділу болардистів, контролюють проїзд автомобілів з допомогою камер. Усі автомобілі, які мають право в’їзду на пішохідну зону, є у базі даних. Камери, встановлені на нових болардах, розпізнають номер авто і, якщо такий номер є у базі, болард автоматично пропускає їх на пішохідну зону у центрі міста», — каже він.

Читайте також: Камери, що бачать знаки та обличчя або Що міська рада знає про вас

Нагадаємо, що нові боларди почали монтувати в грудні торік на вулиці Руській, Беринди та Братів Рогатинців. Боларди зможуть розпізнавати номерні знаки авто. Також система реалізовуватиме мультипріоритетне обслуговування транспорту, якому дозволений проїзд до пішохідної зони центральної частини Львова відповідно до категорій, де наприклад, категорія «А» – це комунальні служби, громадський транспорт, «Чудо-поїзд» чи кінні карети, а категорія «Д» – автомобілі офіційних делегацій.

Як раніше повідомляв у коментарі Tvoemisto.tv керівник ЛКП «Муніципальна варта» Павло Пец, нова система болардів із відеокамерами та світлофорами на в’їзд та виїзд із центральної частини Львова мала запрацювати з 20 січня цього року.

До цього міський голова також відзначив зовнішній вигляд системи, зазначивши, що її елементи мають пасувати історичній частині міста. Однак їх не змінили.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!