У Центрі легеневого здоров'я приготували страви до Святвечора для пацієнтів. Фото дня

1162 0
Так прагнули створити для них атмфосферу свята попри хворобу.
фото центру легеневого здоров

фото центру легеневого здоров'я

У Центрі легеневого здоров'я Львова, де нині в тому числі перебувають хворі з коронавірусом, приготували страви до Другого Святого Вечора для пацієнтів. Так прагнули створити для них атмфосферу свята попри хворобу. Про це повідомили на сторінці медзакладу у Фейсбуку.

«Поки у кожній християнській оселі допікаються пампухи та готуються страви для Другого Святвечора, наші господині Центру легенового здоров'я також клопочуться над смаколиками. Тому і наші пацієнти сьогодні, хоча й не поруч із рідними, не у звиклій родинній атмосфері, але таки зможуть скуштувати традиційних страв. Смачного їм, швидкого одужання та доброго настрою», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що станом на сьогодні у Центрі легеневого здоровя перебуває 88 пацієнтів з коронавірусною хворобою. Tvoemisto.tv раніше робили репортаж з медзакладу, детальніше про це – читайте за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!