У Центрі легеневого здоров'я з квітня розгортають додаткові ліжка для хворих із коронавірусом

1779 0
Планують розгорнути ще 150 ліжок обладнаних централізованою системою подачі кисню.
Фото: Центр легеневого здоров

Фото: Центр легеневого здоров'я

Із квітня у Центрі легеневого здоров’я планують розгорнути ще 150 ліжок для хворих із коронавірусом. Про це йдеться у повідомленні на Фейсбук сторінці закладу.

Читайте також: Пів кроку до червоної зони. Садовий розповів, що закриють у Львові на карантин

«Вже з 1 квітня по 50 ліжок у трьох нових резервних ковідних відділеннях, поступово, за необхідності, заповнюватимемо хворими. Бачимо таку потребу, бо щодень госпіталізуємо стільки пацієнтів, скільки й виписуємо. Для цього завершуються роботи по забезпеченні цього резерву централізованим киснем», – повідомляють медики.

У медзакладі додають, що пацієнти у лікарні кисневозалежні, із важкими та середньої важкості пневмоніями. Відтак, потребують якісного кисню, подачу якого може забезпечити саме централізована киснева система.

Разом лікарня може прийняти 370 ковідних хворих.

Читайте також: Рік пандемії. 20 березня у Львові зафіксували першого хворого на Сovid-19

Нагадаємо, на базі львівських поліклінік та амбулаторних відділень лікарень найближчим часом розгорнуть 366 ліжок. Загалом, до квітня планують розгорнути 700 додаткових місць.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!