У Центрі легеневого здоров'я запрацювала нова киснева станція. Фото

1173 0
До 1 травня у медзакладі планують розгорнути ще 100 додаткових ліжок із подачею кисню для пацієнтів із ускладненнями Covid-19.
Фото: Скрін з відео

Фото: Скрін з відео

У Центрі легеневого здоров'я, де лікують хворих із Covid-19, ввели в експлуатацію нову кисневу станцію. Це дозволить подати централізований кисень ще до 130 ліжок, розгорнутих для «ковідних» хворих, а також покращити кисневе забезпечення уже існуючих.

Читайте також: У Центрі легеневого здоров'я показали, як лікують важких хворих 

Відтепер Центр легеневого здоров’я зможе прийняти на лікування 300 пацієнтів з «ковідними» пневмоніями та забезпечити їх киснем.

В умовах стрімкого поширення вірусу та збільшення потреби у госпіталізації важких хворих – до 1 травня у медзакладі планують розгорнути ще 100 додаткових ліжок із централізованою подачею кисню для пацієнтів із ускладненнями Covid-19.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!