У центрі Львова автобус в'їхав у авто патрульних. Фото

13775 0
Водій автобуса визнав свою провину.
фото: Варта1

фото: Варта1

Сьогодні, 11 вересня, приблизно о 18:30 на вулиці Підвальній автобус №29 в'їхав у автомобіль патрульної поліції. Про це повідомив депутат ЛМР Ігор Зінкевич у фейсбук-групі Варта1.

Як уточнили в прес-службі Патрульної поліції Львівщини, автобус виїхав на зустрічну смугу та пошкодив автомобіль патрульних, що їхали на виклик на Підвальну, 3, де машина перешкоджала руху. Екіпаж патрульних зупинився, але зіткнення уникнути не вдалося. Водій автобуса визнав свою провину, на нього склали протокол за статтею 124 Кодексу України про адмінправопорушення — порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів. Йому загрожує штраф 340 грн або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Фото з фейсбук-групи Варта1


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!