Політична реклама

У центрі Львова без дозволу встановлюють літній майданчик

1695 0
На пл. Міцкевича, 1, збоку вулиці Вороного почала встановлювати літній майданчик без дозвільних документів.

Зараз роботи припинені. Про це Zaxid.net розповіла юрист відділу соціально-економічного розвитку Галицької районної адміністрації Роксолана Дмитрасевич.

Забудовникам дали письмове попередження про демонтаж цих конструкцій до виготовлення відповідного паспорта.

За її словами, представники піцерії «Фелічіта» переплутали і подумали, що архітектурно-художні вимоги, які їм видали, є підставою для встановлення літнього майданчика. Вона пояснила, що для встановлення літнього майданчика необхідний паспорт літнього майданчика, що видає управління архітектури Львівської міськради.

Вчора, 3 липня, у Львові збоку від готелю «Жорж», де розташована піцерія «Фелічіта», почали зводити літній майданчик, зокрема, частину тротуару відгородили дерев’яними балками та попереджувальними стрічками, а для пішоходів залишається вузька ділянка тротуару.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!