У центрі Львова біля залу гральних автоматів раптово помер юнак

4150 0
За даними очевидців, він вибіг з приміщення залу, де поліція проводила перевірку.
Фото: сторінка Ігоря Зінкевича у "Фейсбук"

Фото: сторінка Ігоря Зінкевича у "Фейсбук"

Інцидент відбувся минулої ночі в центрі Львова. За даними депутата Львівської міської ради та працівника поліції Ігоря Зінкевича, до грального закладу на початку Куліша зайшли працівники поліції, які проводили відпрацювання.

На той момент у залі було кілька відвідувачів. Один з них почав «шарпатися» з поліцейським, який перевіряв у нього документи. До них підбігли інші поліцейські,  але хлопець вирвався та вибіг назовні. Однак за кілька кроків від входу він помер.

Читайте також: У Львові патрульний автомобіль поліції збив жінку на пішохідному переході

У патрульній поліції повідомили, що працівники поліції зупинили 22-річного хлопця під час відпрацювання і виявили в нього пакет із невідомою речовиною.

Як вказують у поліції, юнак проковтнув цей пакет і потім намагався втекти. Поліцейські затримали хлопця, вмовляли виплюнути  пакет, але, як стверджують в поліції, юнак відмовився і незабаром знепритомнів.

До приїзду медиків патрульні надавали домедичну допомогу, зокрема, робили непрямий масаж серця. Однак бригада «швидкої» констатувала смерть юнака.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та представники прокуратури Львівської області. Тривають слідчі дії. Причину смерті парубка встановить судово-медична експертиза.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!