Політична реклама

У центрі Львова буде парківка на 120 місць

1777 0
Для втілення першого етапу концепції зі створення впорядкованих паркувальних та пішохідних зон у центральній частині Львова, потрібно створити дві парковки – на вулиці Валовій та на площі Міцкевича.

Як додав Олег Шмід, радник міського голови Львова з питань інфраструктури, обидві ділянки для паркування транспортних засобів передбачені на 120 місць.

У цих місцях встановлять термінали, а водіям видаватимуть магнітні картки для чіткої оплати за отримані послуги. Пан Шмід відзначив, що вартість паркування складатиме чотири гривні на годину.

Крім того радник мера додав, що парковка на вулиці Валовій буде тимчасовою. “Вулиця втратила своє транзитне значення. Тому ми вирішили розмістити транспорт саме тут. У майбутньому Валова знову стане проїзною, але у протилежному напрямку -- від вулиці Підвальної”, -- додав Олег Шмід, повідомили Львівські новини онлайн

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!