У центрі Львова хочуть реорганізувати рух. Три етапи змін

4325 1
У центрі міста планують суттєво реорганізувати дорожній рух, аби розвантажити найбільш проблемні перехрестя. Вводити зміни планують поетапно.
джерело: "Варта 1"

джерело: "Варта 1"

У центрі Львова хочуть об’єднати у кільце вул. Франка – пл. Соборну – пл. Галицьку - вул. Князя Романа. Також планують зробити два кільця на вул. Фредра – Герцена – Князя Романа та вул. Зелена – Шота Руставелі – пл. Петрушевича. Концепцію таких змін прийняла Львівська міська комісія з питань безпеки дорожнього руху, аби розвантажити найбільш проблемні перехрестя.

Перший етап: організація одностороннього руху на вул. Герцена та вул. Фредра, заборона повертати з вул. І. Франка на вул. Герцена, а також облаштування кільця на вул. Фредра – Герцена – Князя Романа.

Другий етап: створення кільця на вул. Франка – пл. Соборна – пл. Галицька – вул. Князя Романа. Для громадського транспорту чиновники планують створити окрему смугу руху. За концепцією, на вул. Франка на ділянці від вул. Саксаганського до вул. Левицького запровадять односторонній рух.

Третій етап: облаштування кільця на вул. Зеленій – Шота Руставелі – пл. Петрушевича. Також планують змінити напрямки руху на вул. Зеленій і вул. Левицького та облаштувати кільце на вул. Студентська – вул. Зелена – вул. Івасюка.

Нині доцільність таких змін перевірятимуть на програмах комп'ютерного моделювання. Якщо комп’ютерне моделювання покаже, що зміни потрібні, то з наступного року їх можуть почати втілювати у життя.

 

 

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
23 Березня, 2015 12:21
Гість Джерело - Варта-1?
[***]://[***]/news/showNews.do?u_tsentri_lvova_planuyut_suttyevo_reorganizuvati_dorozhniy_ruh&objectId=1344945
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!