Політична реклама

У центрі Львова львів`яни самовільно переплановують помешкання

1462 0
За останній рік в Галицькому районі Львова виявили понад 50 порушень, коли мешканці самовільно перепланували квартиру.

В історичному центрі зафіксовано понад 100 випадків, коли мешканці самовільно та незаконно перебудовують або добудовують свої помешкання, - пише Zaxid.net.

За рік спеціальна комісія райдміністрації склала понад сто адмінпротоколів про самовільні перепланування у центрі Львова.

Заступник голови Галицької райадміністрації Андрій Зозуля зазначив, що до попереднього стану вимагають повернути 17 квартир, ще 14 власників мусять ліквідувати прибудови. Найчастіше порушники порушують не лише внутрішній вигляд будівлі, а й зовнішній. До прикладу, встановлюють двері замість віконних отворів або добудовують мансарди.

Експерти констатують, що порушники часто оминають місцеві органи контролю та привозять дозволи з Києва, або беруть їх в інспекції Держархбудконтролю, яка місту не підпорядковується.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!