Політична реклама

У центрі Львова можна орендувати велосипед у трьох пунктах

1580 1
У центрі Львова запрацюють три вуличні пункти велопрокату.

У центрі міста, як і торік, діятимуть три пункти велопрокату - на площі Ринок, проспекті Свободи, вулиці Підальній.  Про це повідомив Експресу Остап Будинкевич, головний інженер з питань розвитку велодорожньої інфраструктури Львівавтодору.

 Ціна за одну годину прокату велосипеда становитиме 20-25 гривень. Окрім велосипедів, тут можна буде взяти напрокат засоби захисту, замки для велосипедів.

За словами чиновника, у Львові є чимало підприємств, які дають напрокат велосипеди. Проте у місті не було вуличних велопрокатів.

Торік задля експерименту одному з підприємців дозволили облаштувати три вуличні велопрокати. Дозвіл йому надали на три роки.

Наразі  у місті працюють над системою громадського велопрокату. Йдеться про комунальне підприємство, уніфіковані точки прокату, картки постійних клієнтів.


Читайте також:
3 Травня, 2014 22:34
Антон Прокат велосипедів у Львові. Безкоштовна доставка. Низькі ціни. Детальніше [***]://bikerent.in.ua/
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!