У центрі Львова дівчину травмувала бурулька. Потерпіла – у лікарні

6838 0
Брили льоду впали їй на голову, хребет, а найбільша маса – на ногу.
Фото: novyny.net

Фото: novyny.net

Учора, по обіді, в центрі Львова, на львів’янку з даху впала бурулька, через що жінка отримала серйозні травми ноги і зараз знаходиться у лікарні. За цим фактом співробітники львівського районного управління поліції проводять перевірку. Про це Тvoemisto.tv повідомила речниця ГУ Нацполіції Львівської області Світлана Добровольська.

За її словами, випадок трапився учора на проспекті Шевченка. Надівчину з даху впала бурулька і вона отримала травму ноги. Зараз вона знаходиться у лікарні.

«За цим фактом співробітники львівського районного управління поліції проводять перевірку, зокрема вивчають, чи є ознаки кримінального правопорушення. Якщо так – буде відкрито провадження. Наразі усе перевіряють», – каже Світлана Добровольська.

Як повідомляють Львівські новини, брили льоду впали на 20-річну львів’янку Софію Ометюх та її хлопця біля арт-готелю «Модерн», що на Пр. Шевченка, 28, коли ті гуляли в центрі міста.

Основна маса упала на ногу. Лікарі діагностували забій спини, руки та перелом у нозі. Учора ввечері їй прооперували ногу.

Фото Львівські новини


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!