Політична реклама

У центрі Львова налагодили роботу болардів

1348 0
Боларди, які запустили в роботу з 26 квітня на вул Руській, Беринди та Братів Рогатинців, працюють без особливих зауважень.

Запрацювали боларди з 26 квітня, відтак, в’їзд транспорту у пішохідну зону тепер обмежений, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

У пішохідну зону, обмежену вулицями Валова – Підвальна – пл. Данила Галицького – вул. Гавришкевича – пл. Осмомисла – частково Театральна – частково Вірменська – пр. Свободи – пл. Міцкевича можуть в’їжджати лише трамваї, спецтехніка, карети швидкої допомоги.

За спеціальними перепустками, виданими Галицькою РА, за нагальної потреби чи з вантажем на 15 хв можуть в’їжджати мешканці пішохідної зони без права паркування.

«На вихідних біля болардів працювали представники ЛКП «Львівавтодор» спільно з працівниками ДАІ. Вони відрегульовували усі моменти, які виникали, у зв’язку з запуском болардів. Загалом було залучено 5 працівників ЛКП «Львівавтодор». Експеримент вдався», - розповів Олег Шмід. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!