Політична реклама

У центрі Львова немає води і обмежений рух транспорту

1421 2
Від сьогодні, 30 жовтня, і до п’ятниці у центрі міста під’єднуватимуть новозбудовані водогони. Відтак, сьогодні з 8.00 год. повністю припинене водопостачання Галицького району міста та частково Шевченківського району, обмеженого вулицями Сорочинська – Джерельна – Клепарівська – Пстрака – Шевченка – Леонтовича – Шолом Алейхема – Шпитальна – Данилишина.

Роботи по підключенню новозбудованих водогонів триватимуть 3 дні, інформує прес-служба Львівської міськради. Відтак, у Галицькому районі міста буде відсутнє водопостачання також в четвер, 31 жовтня, та у п’ятницю, 1 листопада.

За інформацією департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, у зв’язку з цими роботами буде обмежено рух транспорту на перехресті пр.Свободи – пр.Чорновола – вул.Городоцька.

На час відключення водопостачання у центрі міста працюватимуть водовозки. Водовозки будуть розміщені за адресами: вул. Огієнка, 5 (біля клінічної лікарні Львівської залізниці), вул. Рапопорта, 8 (територія пологового будинку), вул. Кирила і Мефодія, 22 (інфекційна лікарня), пл. Ринок, 1, пр. Шевченка, 7 (біля Макдональдсу) та на вул. Л. Українки, 1.

Як повідомили в ЛМКП «Львівводоканал», територія, на якій не буде подаватись водопостачання, обмежується такими вулицями: вул Б.Хмельницького – вул Замарстинівська – вул Батуринська – вул Клепарівська – вул Пстрака – вул Шевченка – вул Гоголя – вул Листопадового Чину – вул Матейка – вул Дорошенка – вул Колесси – вул Драгоманова – вул Кирила і Мефодія – вул Кобилянської – вул І.Франка – вул Зелена – вул І.Франка – вул Винниченка – вул Підвальна – вул Гонти – вул Б.Хмельницького. 


Читайте також:
30 Жовтня, 2013 22:29
сантьяго Немає слів.................невже складно попередити людей завчасно...люди добрі та не можна ж так.............!!!!!!!!!!!!просто кров закипає від дурості нашої країти та зокрема вельми шановних чиновників!!!
30 Жовтня, 2013 20:40
* прекрасно. водовозки. 3 дні без води.
я просто відчуваю, як моє серце наповнюється захватом і любов'ю до рідної держави!
регулярно немає світла, води жахливої якості і зникає, а тепер ви взагалі хочуть людей без неї залишити?! попередження по радіо, якого ніхто практично і не чув, запасів води на 3 ну ніяк не вистачить, не те що душ прийняти, та ,вибачте, в туалет сходити нема як!
знущання...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!