У центрі Львова облаштували новий велопаркінг. Фото

2426 0
Працівники Центру міської історії у Львові облаштували новий велопаркінг у центрі міста – на вулиці Богомольця.
Фото Центру міської історії

Фото Центру міської історії

«Осінь і зима не найкращий час для пересування велосипедом у Львові, але з весни наші колеги, відвідувачі і сусіди зможуть користатися комфортом паркування своїх транспортних засобів», – інформує центр на своїй сторінці у Facebook.

«Цей велопаркінг точно буде затребуваний. Адже в Центрі міської історії та в інших офісах, розташованих з нами в одній будівлі, працюють молоді команди. І пересування велосипедом для них – стиль життя», – розповіла tvoemisto.tv заступник директора центру Ірина Мацевко.

З її слів, ідея облаштувати паркінг для велосипедів належить працівникам центру, яким, приїжджаючи на роботу, треба залишати десь свій транспортний засіб. Крім того, там зможуть паркувати велосипеди відвідувачі, які приїжджають на виставки, презентації чи лекції Центру міської історії.

Карта Google

Нагадаємо, восени у межах Європейського тижня мобільності 2014 у Львові вперше в Україні встановлено опору для велосипедистів на перехресті. Вона допомагає велосипедистам дочекатися зеленого сигналу світлофора не злізаючи з велосипедам. Також старт з місця є значно швидшим, бо ви можете відштовхнутися від опори чи одразу почати крутити педалі сидячи в сідлі.

Читайте також: У Львові працює безкоштовна велозарядка для мобільних пристроїв


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!