У центрі Львова облаштують нові парковки. Перелік вулиць

3672 0
На центральних вулицях міста облаштують нові майданчики для паркування.
фото: Мелісса Жаботинська

фото: Мелісса Жаботинська

За відповідне рішення проголосувало 48 депутатів Львівської міської ради під час пленарного засідання, прийнявши ухвалу «Про внесення змін до ухвали міської ради від 27.01.2011р. №120 «Про затвердження збору за місця для паркування транспортних засобів та плати за паркування транспортних засобів на території м. Львова».

Читайте також: До центру – 10 хв пішки. У Львові хочуть змінити систему паркування

Зміни відбулися в частині облаштування нових майданчиків для паркування транспортних засобів. А саме: збільшено з 46 до 112 кількість паркомісць на майданчику на вул. Б. Хмельницького, 212, інформує прес-служба ЛМР.

Також доповнили перелік ділянок, визначених для забезпечення паркування транспортних засобів, такими земельними ділянками: вул. Гребінки - 18 паркомісць; вул. Листопадового Чину – 12 паркомісць; вул. Підвальна – 8 паркомісць; вул. Стефаника – 36 паркомісць; вул. Стецька – 23 паркомісць; пр. Свободи – 1 паркомісце; вул. Луганська, 6 – 55 паркомісць.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!