У центрі Львова облаштують платну парковку на понад 70 місць

2101 0
З 18-го вересня розпочне працювати зона паркування біля «Вернісажу» місткістю 73 паркомісць.
зображення: соцмережі

зображення: соцмережі

«На цій зоні паркування буде нанесено розмітку та встановлено три шлагбауми: два на в’їзді, один на виїзді. На виїзді буде здійснюватися оплата за користування парковокою, через касовий апарат касиром», – повідомив Олексій Хміль, прес-секретар ЛКП «Львівавтодор».

Ціна паркування становитиме 8 гривнь за годину. 7 місць виділять для безкоштовного користування для людей з інвалідністю, спричиненою ураженням опорно-рухового апарату.

Читайте також: Підземні паркінги у Львові: навіщо, де, коли і як

Нагадаємо, у травні виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення про облаштування зони паркування біля ринку «Вернісаж». Тут буде об’єднано чотири парковки в одну закриту зону паркування. Йдеться про парковки на вул. Вірменська – 18 паркомісць, вул. Лесі Українки – 10 паркоміць, вул. Низький Замок – 20 паркомісць, вул. Театральна – 25 паркомісць.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!