У центрі Львова оперативники затримали озброєного іноземця

1142 0
Правоохоронці вилучили пістолет Макарова з набоями.
Фото ілюстративне: Український мілітарний центр

Фото ілюстративне: Український мілітарний центр

Оперативники кримінальної поліції затримали на площі Петрушевича у Львові 29-річного іноземця, який напередодні обікрав чоловіка в одному із спортивних комплексів на вулиці Богдана Хмельницького. Тоді він украв півтори тисячі гривень із шафки для одягу.

Правоохоронці помітили, що чоловік ззовні схожий до того, хто здійснив крадіжку. Під час встановлення особи поліцейські виявили у чоловіка пістолет Макарова з набоями.

Слідчі повідомили 29-річному іноземцю про підозру у скоєнні злочину (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Суд обере йому запобіжний захід. Вилучену зброю та боєприпаси правоохоронці скерували на експертне дослідження. Досудове розслідування триває.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!