У Львові перехожий затримав велосипедного крадія

3558 0
У п’ятницю, 3 квітня, львівський фотограф затримав чоловіка, який хотів викрасти велосипед просто із-під Ратуші. Як виявилось, міліціонери слідкували за ним, тому вдалось затримати і його спільника.
фото: real-vin.com

фото: real-vin.com

Андрій Сибидло, який безпосередньо взяв участь у затриманні крадія і його спільника, розповів, що інцидент трапився біля Ратуші. Фотограф роздав своїм студентам фотозавдання і чекав, доки ті його виконають. Саме в цей час він побачив, як один молодик відрізав трос від припаркованого велосипеда, а інший стояв «на шухері».

«Дістаю телефон, починаю знімати. Той, який  різав трос бере велосипед і їде. Дивлюсь йому напереріз біжить хтось. Ми вдвох скинули молодика з велосипеда, скрутили кожен по одній руці, підбіг ще один, кажуть, що вони з міліції і 2 години вже їх вели (одягнені, відповідно, в цивільне). Другий міліціонер побіг і за хвилину привів того, що «на шухері» стояв», - розповідає Андрій Сибидло на своїй Facebook-сторінці.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!