У центрі Львова підремонтують чотири аварійних будинки

1838 0
У Львові негайно виділять кошти на часткові ремонти будинків на вулиці Старій, 13, Томашівського, 7, площі Д. Галицького, 2 та вулиці Коперника, 16. Понад 830 тисяч гривень виділять з резервного фонду міського бюджету Львова для виконання аварійних робіт у цих будинках.

Таке рішення ухвалили на засіданні виконкому міськради Львова, пишуть Львівські новини онлайн

Зокрема, аби вивести з аварійного стану окремі ділянки житлового будинку на вулиці Старій, скерують 380,4 тисячі гривень.

Для робіт у будинку на Томашівського – майже 180 тисяч гривень, на площі Д. Галицького – 142 тисячі, у флігелі будинку на Коперника – 133 тисячі гривень.

Кошти негайно виділені Галицькій райадміністрації з огляду на загрозу руйнування окремих конструктивних елементів будівель. У мерії зауважують: якщо не вжити негайних заходів, можуть виникнути надзвичайні заходи, що загрожують здоров'ю і життю городян.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!