У центрі Львова понад три години горів склад з побутовою хімією. Фото, відео

10054 0
Вщент вигоріли складські приміщення з одягом та побутовою хімією.
фото ГУ ДСНС у Львівській області

фото ГУ ДСНС у Львівській області

Сьогодні, 26 серпня, о 00:23 до пожежників надійшло повідомлення про пожежу на складі у Львові, на вулиці Грабовського, 11. Про це повідомляє департамент з питань цивільного захисту ЛОДА.

Прибувши на місце події, рятувальники виявили пожежу в цегляному одноповерховому складському приміщенні, критому шифером, орієнтовним розміром 80 × 30 м.

За інформацією координатора «Варта-1» Ігоря Зінкевича, на складі зберігалась побутова хімія та спортивний одяг. Частину речей вдалось врятувати. Також пожежники запобігли поширенню вогню на сусідні гаражі. Пожежу локалізували о 02:19 та ліквідовали о 03:54. Обставини події встановлюються.

Читайте також: У Львові гасили масштабну пожежу на стадіоні СКА. Відео, фото

Додамо, що цей склад розташований на території фортифікаційної споруди – Львівська цитадель, де під час Другої світової війни у цитаделі знаходився концентраційний табір для військовополонених «Stalag 328».

Раніше на території концтабору хотіли збудувати житловий багатоповерховий комплекс.

 

Фото та відео Ігора Зінкевича та ГУ ДСНС у Львівській області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!