Політична реклама

У центрі Львова проведуть фестиваль піци

1487 0
У Львові 5 жовтня відбудеться перший в Україні Фестиваль піци, котрий залучить українських та італійських кулінарів.

Професійні піцайоло («кухарі, що роблять піцу» у перекладі з італійської), будуть демонструвати свої вміння у створенні смачних страв та піца-акробатиці, інформує прес-служба Львівської міськради.

По всьому периметру площі Ринок розгорнуть парк атракціонів «Pizza Land». На південній стороні, біля фонтану «Нептун», будуть розташовані «Піца-твістер» і тантамареска з «щасливими мішками». На західній стороні розташуються «Піца-дартс» та «Перегони з коробками».

На північній стороні Ринку розташують сцену фестивалю, Мега-піцу та її дегустацію, а також павільйончики із смачною продукцією фестивалю. Західна сторона буде найактивнішою – тут пройдуть бої-змагання з сумо «Перці проти шампіньйонів», битва помідорами в стилі пейнтболу «Томато-файт», поміж газонами буде «Скеледром», а поблизу Чорної кам’яниці – «Піца-хокей».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!