Політична реклама

У центрі Львова сьогодні затори: зніматимуть кіно в ... Німеччині

1134 0
Центральна частина міста Львова тимчасово перетвориться на знімальний майданчик. У зв’язку зі зніманням кінокартини, сьогодні, 7 жовтня, з 8.00 до 20.00 год. в місцях, де триватимуть зйомки, буде тимчасово призупинено рух транспорту.

"Ми знімаємо фільм-мелодраму на 8 серій, - повідомив медіа-порталу "Твоє місто" заступник директора фільму Олексій Дмитрашківський. - За сценарієм, події фільму відбуваються в Німеччині. І сьогодні ми знімаємо "проходи": наш головний герой хворий на рак, він ходить вулицями Німеччини і йому погано".

До Львова за такими кадрами кіношники приїхали, бо це - єдине українське місто, пояснює Олексій Дмитрашківський, яке нагадує Німеччину.

"У Києві є район, який також схожий на Німеччину, але він не такий мальовничий як центр Львова". 

Зйомки відбуватимуться на пл. Ринок, вул. Вірменській, вул. Краківській, вул. Галицькій, вул. Нижанківського, вул. Валовій, на перехрестях вул. Друкарської і вул. Ставропігійської та вул. Театральної і пл. Катедральної, а також на оглядовому майданчику Високого Замку.

Призупинення руху транспорту відбуватиметься на 2-3 хв., поки триватиме знімання кінодублю.

"У прокат кіно вийде наступного року, я думаю, ближче до літа. Але спочатку на російських каналах, а вже потім - на українських", - розповів медіа-порталу "Твоє місто" Олексій Дмитрашківський. 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!