Політична реклама

У центрі Львова створять закриті паркувальні зони

1415 1
Щоб боротися з хаотичним паркуванням в центрі міста, міська влада планує створити умови цивілізованого паркування. Тому до кінця року в центрі міста встановлять пілотні закриті паркувальні зони.

Про це повідомляє прес-центр міської ради.

Пілотні закриті паркувальні зони протягом року буде створено на вулиці Валовій, площі Міцкевича, площі Маланюка і площі Теодора з прилеглими територіями. Вивчається також ідея облаштувати закриту паркувальну зону на проспекті Шевченка і вулиці Герцена.

Всі міські території служитимуть автомобілям тимчасово – до того часу, доки Львів не підготується до опанування більш цивілізованих способів паркування – поза межами вулиці.

У прес-службі повідомляють, що в паркувальних зонах можуть встановити недешеві тарифи.

Контроль над паркуванням у центральній частині міста створить передумови до розвитку мережі позавуличного паркування. На цьому етапі кожне введення нового паркомісця в підземному чи іншому багатоповерховому паркінгу повинно супроводжуватися ліквідацією паркомісця на вулиці. 

 

 


Читайте також:
13 Вересня, 2012 11:49
водій Ну-ну, аж цікаво побачити ці паркувальні зони
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!