У центрі Львова ситуативно перекриватимуть рух на час молитовної ходи. Маршрут

1881 0
13 серпня у Львові відбудеться молитовна хода з нагоди урочистого свята Пресвятої Діви Марії Фатімської.
ілюстративне фото: Марія Стахів

ілюстративне фото: Марія Стахів

У понеділок, 13 серпня, у Львові відбудеться молитовна хода з нагоди урочистого свята Пресвятої Діви Марії Фатімської, інформує прес-служба ЛМР.

Процесію організовує Митрополича Курія Львівської Архідієцезії РКЦ. Вона триватиме з 20:00 до 21:00. За її маршрутом ситуативно перекриють рух транспорту.

Читайте також: Духівники Твого міста. Чому владика Едвард Кава знімає військову форму

Молитовна хода вирушить від храму Стрітення Господнього і пройде за таким маршрутом: вул. Винниченка, 30а (храм Стрітення Господнього) — вул. М. Кривоноса — вул. Гуцульська — вул. Лисенка — вул. Винниченка 30а.

Мати Божа Фатімська — образ Богородиці. 1917 році вона шість разів з'являлася у Фатімі (місто в Португалії) трьом пастушкам — Люсії, Жасінті та Франціску. 1930 року католицька Церква офіційно визнала ці події, як диво й одкровення, яке не суперечить доктрині.

Нагадаємо, що до Львова привезуть мощі великомученика Пантелеймона цілителя.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!