Політична реклама

У центрі Львова відкрили амбулаторію сімейної медицини

2252 0
Для мешканців центральної частини міста відкрили сучасну амбулаторію сімейної медицини за адресою вул. Рапопорта, 6. Тож тепер фахові лікарі та комфортні умови – до послуг 7 тисяч мешканців Львова.

Лікарі амбулаторії обслуговують 7305 осіб, які мешкають в будинках на: вул. Рапопорта, вул. Ак.Кучера,вул. Шолом-Алейхема, вул. Леонтовича, вул. Городоцької(4-30, 21-65), вул. Наливайка, вул. Менцинського, вул. Шопена, вул. Лепкого, вул. Гребінки, вул. Щепкіна, вул. Мурави, вул. Огієнка. Населення 1МКЛ з прилеглих до амбулаторії вулиць: Клепарівська, Базарна, Броварна, Джерельна, Таманська, Котлярська, Данилишина, за бажанням також може обслуговуватися  в амбулаторії по вул. Рапопорта, 6.

Про це Твоє місто інформує прес-служба Львівської міськради.

«Основна перевага цієї амбулаторії – те, що людям тепер не треба йти на в поліклініку на вул. Озаркевича. Людина виходить зі свого будинку і в межах пішої прогулянки приходить. За 5-10 хвилин вона вже на прийомі у лікаря, тут же здала аналізи, якщо є потреба, чи пройшла ЕКГ-обстеження», - розповів Володимир Зуб, начальник управління охорони здоров’я ЛМР

Сімейна амбулаторія на вул. Рапопорта, 6 працює з понеділка по п’ятницю з 8.30 до 18.00 год, тел 233-70-49.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!