На правах реклами

У центрі Львова відкрили третю піцерію Domino`s. Фоторепортаж

6219 1
На проспекті Шевченка, 5 відкрили уже третю у Львові піцерію Domino` s Pizza. Перші дві успішно працюють на вулиці Мазепи, 22 та проспекті Чорновола, 16і. На честь відкриття з 28 березня по 14 квітня знижки на піцу сягатимуть 59%.
Фото: Віталій Грабар

Фото: Віталій Грабар

Усі члени бригади ресторану – універсальні працівники. Вони можуть розкатувати тісто, накладати інгредієнти, випікати, різати й пакувати вже готову піцу. Доставити піцу додому мають за півгодини у межах зони доставки. Тут працюють пішохідні кур’єри, велокур’єри і мотокур’єри. 

«Операційний цикл приготування піци побудований таким чином, аби ми могли доставити її за півгодини. Локаційно одна зона доставки – не більше двох кілометрів від розташування ресторану. Кур’єра обираємо за логікою, яким транспортом краще зробити доставку у той чи інший район, зважаючи на затори», – каже директор ресторану на проспекті Шевченка, 5 Богдан Дундер.

Із нагоди відкриття третьої у Львові піцерії (яка стала 43-ю в мережі в України) з 28 березня по 14 квітня знижки на піцу сягатимуть до 59%. Так, піца діаметром 30 см коштуватиме лише 79,99 грн. В акції беруть участь піци: Гавайська, Техас, Тоні Пепероні, Барбекю та Карбонара. Пропозиція розповсюджується на необмежену кількість піц у закладі, з собою чи на доставку. Акція діє у всіх трьох піцеріях мережі Domino`s Pizza у Львові. Чи входить ваша адреса у зону доставки можна перевірити за посиланням.

Саме приготування займає не більше десяти хвилин разом із упакуванням. Решта 20 хвилин – доставка. Піцу випікають у печі конвеєрного типу шість хвилин при температурі 242 градуси. У закладі є два поверхи. На другому, крім столиків для відвідувачів, працює дитяча кімната та спеціальні місця з планшетами.

За словами директора львівського франчайзінгу Domino` s Pizza Павла Барбашова, цього року у Львові планують відкрити ще 3-5 ресторанів.

«Я багато подорожую і багато куштую різних продуктів. У Європі мені сподобалась Domino`s Pizza. Вона високотехнологічна і смачна, тож ми вирішили привести її до Львова. Коли відкрили першу, почули від людей, що піца дуже смачна і є попит на ресторани в інших районах. У подальшому плануємо розширити зону доставки у Львові та інших містах», – розповів Павло Барбашов.

Domino`s Pizza уже працює та користується попитом у Києві, Броварах, Одесі та Львові.

«Піца – мабуть, найпопулярніша страва в усьому світі, тож ми вирішили, що найкраща піца має бути представлена й в Україні. Першу піцерію відкрили в Києві, а зараз по Україні вже працюють 43 піцерії Domino’s. У найближчі три роки плануємо подвоїти кількість закладів та відкрити Domino’s у Харкові та Дніпрі», – сказав генеральний директор мережі Domino`s в Україні Андрій Романенко.

«Ми прийшли в Україну у 2010 році і спочатку фокусувалися переважно у Києві. Ми побудували там міцну бізнес-модель. Минулого року відкрили заклади в Одесі, а цього року – у Львові. Думаємо, у Львові ще є куди рости і можна відкрити ще кілька закладів», – розповів Tvoemisto.tv віце-президент Domino`s Pizza International Фред Ланд.

За його словами, усі піцерії мережі Domino`s мають однакові стандарти та політику роботи. Соуси та сир – майже однакові скрізь, але інгредієнти відрізняються.

«Наприклад, піцерії в Азії можуть більше використовувати рибу та морепродукти. В Україні також є особлива піца, яка відповідає локальному попиту. Ми даємо локальним партнерам гнучкість, аби в межах наших стандартів вони могли пропонувати своїм клієнтам те, що вони хочуть», – додає Фред Ланд.

До відкриття піцерії у центрі Львова долучився також український силач та володар титулів «Найсильніша людина України» та «Найсильніша людина світу» Василь Вірастюк. За його словами, у Domino`s Pizza його привели діти.

«Мої діти – постійні відвідувачі закладів мережі Domino`s. Вони фанатіють від пармезанових байтсів. Нещодавно у сина був день народження, і він захотів його святкувати саме у Domino`s Pizza», – поділився враженнями з Tvoemisto.tv Василь Вірастюк.

Ознайомитись із меню Domino`s Pizza та замовити піцу можна на сайті мережі та у піцеріях у Львові за адресами: проспект Шевченка, 5, вулиця Мазепи, 22 та проспект Чорновола, 16і.

Domino's Pizza – міжнародна мережа піцерій, яка налічує 16 000 закладів у 90 країнах світу із загальною кількістю співробітників понад 300 000. В Україні компанія працює з 2010 року, і зараз є лідером у своїй галузі. За 8 років діяльності Domino's Pizza в Україні було відкрито 43 заклади мережі у Києві, Львові, Одесі та Броварах. Ключовими перевагами мережі Domino's є високі міжнародні стандарти якості, затишні заклади і доставка їжі протягом 30 хвилин. У світі бренд є абсолютним лідером з доставки піци і посідає перше місце за кількістю піцерій.

Фото Віталія Грабара


Читайте також:
19 Липня, 2019 15:46
Невідомий За словами директора львівського франчайзінгу Domino` s Pizza Павла Барбашова, цього року у Львові планують відкрити ще 3-5 ресторанів.
Є приблизні терміни коли відкриють хоча б ще 1 ресторан ?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!