У центрі Львова відновили міський дворик

2261 0
Міський дворик на вулиці Коперника, 30, реконструювали за сприяння програми та Німецького товариства (GIZ). Сьогодні відновлений закуток спільно із мешканцями відвідав мер Львова Андрій Садовий, а навесні у дворику планують висадити зелені насадження та поставити вуличні меблі.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

Облаштування дворика у Львові відбулось саме завдяки колегам з GIZ. На цьому, як повідомляє прес-служба ЛМР, під час візиту закцентував увагу Андрій Садовий. «На сьогодні вже використано 280 тис грн, щоб зробити якісне замощення. Також весною тут висадять зелені насадження, буде спортивна зона. Цього року місто долучиться ремонтами балконів і вхідною брамою, під’їздом.  Будемо мати ще один осередок, де можна прийти і побачити взірець облаштування внутрішніх дворів у Львові», - сказав міський голова.

Зазначимо, що вибір дворів для проведення впорядкування відбувся на конкурсній основі. Для участі в конкурсі, мешканці подавали заявки в управління охорони історичного середовища. Фінансування відновлення дворів здійснюється за такою схемою: GIZ – 90 %, мешканці – 10 %.

Усі роботи по вулиці Коперника, 30, заплановано завершити у 2015 році. Там будуть встановлені елементи благоустрою: лавки для сидіння, турнік-качеля, велостійки, дерев’яна платформа. Висадку кущів, багаторічних рослин заплановано здійснити спільно з мешканцями будинку.

Загальна вартість робіт становить 296 тис.грн. Підрядник - ТзОВ «Будівельна компанія Комплекс-Про», виконавець робіт – ПП «»Будформат».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!