У центрі Львова львівські артисти урочисто заспівали Гімн України. Фото, відео

2643 0
Відомі львів’яни своїм співом намагалися підтримати бойовий дух українців.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Сьогодні, 13 березня, у центрі Львова, на площі Ринок, львівські артисти спільно заспівали гімн України «Ще не вмерла України і слава, і воля…».

Читайте також: «Богові – душу, серце – коханій, честь залишаєм собі». Львівська бригада тероборони створила власний гімн

У мистецькій акції на площі Ринок взяли участь: вокальна формація «Піккардійська Терція», Артур Боссо, Андрій Князь, Андріана, Павло Табаков, Андрій Заліско, октет «Орфей», Назар Савко, Ліля Ваврін, Андрій Бакун, Вадим Олійник та інші.

Урочистим співом Гімну України співаки намагалися підтримали свою країну та бойовий дух усіх людей, хто тут живе.

Нагадаємо, що військовослужбовці львівської бригади територіальної оборони Збройних Сил України створили власний гімн. У майбутньому тероборонівці планують зняти на цю пісню ще й відеоролик. Автором пісні є львівський журналіст Роман Онишкевич. Сам гімн виконав вокальний ансамбль «Орфей», а солістом виступив військовослужбовець бригади народний артист України Андрій Хавунка.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!