У центрі Львова водій збив жінку на пішохідному переході та в’їхав у автобус

13979 1
Постраждалих у автобусі немає.
Фото: Ігор Зінкевич

Фото: Ігор Зінкевич

Сьогодні, 20 серпня, близько 14:30 на проспекті Чорновола неподалік від ресторану «Кумпель» водій Toyota Camry збив на пішохідному переході жінку. Про це повідомляє депутат ЛМР Ігор Зінкевич у Фейсбук.

Унаслідок ДТП постраждало двоє людей: жінка та чоловік. Невідомо, чи чоловік є водієм автівки.

За словами Ігоря Зінкевича, після наїзду на людей автомобіль в’їхав у маршрутку №25. Як розповів у коментарі Tvoemisto.tv керівник ТзОВ «Міра і К», яке обслуговує маршрут, Іван Велійка, постраждалих в автобусі немає.

Як повідомили Tvoemisto.tv у відділі комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області, на місце смертельної ДТП виїхала слідча група.

Згодом у пресслужбі ЛМР повідомили, що 70-річна жінка, у яку в’їхало авто, померла в лікарні від важких травм.

Фото: Ігор Зінкевич/Фейсбук


Читайте також:
20 Серпня, 2019 16:01
666 ... зупинка -- після повороту і після світлофору ... набрати швидкість , яка унеможливлює реагування на дорожні обставини, -- неможливо (для адекватного водія)... та це "воділо" дуже постаралося ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!