У центрі Львова впорядкували ще один міський дворик

2364 0
Міський дворик на вулиці Кониського, 3-5, реконструювали за сприяння програми та Німецького товариства (GIZ).
ілюстративне фото: urban-project.lviv.ua

ілюстративне фото: urban-project.lviv.ua

Нещодавно завершили основні роботи в дворику за адресою вулиця Кониського, 3-5. Тут здійснена заміна мощення, зроблено нове огородження для зеленої ділянки посередині, відведено місця для рослин по периметру двору, висаджено рослини в клумбах та встановлено лавки для сидіння. Також провели заміну каналізаційної системи.

Читайте також: У центрі Львова відновили міський дворик

Першочергові роботи проведені і в дворику на Газовій, 6. На даний момент відремонтована торцева стіна, яка постійно потерпала від вологи і була в дуже поганому стані. За проектом тут має з’явитися графічний малюнок. На інших двох об’єктах – по вул. Лепкого, 7 – Шопена, 3 та вул. Мулярській, 7 – роботи з проведення благоустрою тривають. Завершення робіт заплановано до кінця року.

Читайте також: Де у Львові впорядкують внутрішні дворики. Фото

Нагадаємо, що Програма з облаштування внутрішніх дворів втілюється в рамках cпільного німецько-українського проекту «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова» Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) та Львівської міської ради.

Цього року в центрі Львова запланували облаштувати чотири внутрішні дворики. Із пропозицій, поданих на конкурс, обрали чотири двори: вул. Лепкого, 7 – Шопена, 3; вул. Кониського, 3-5; вул. Мулярська, 7; вул. Газова, 6. Основна умова участі у Програмі сприяння благоустрою внутрішніх дворів – згода мешканців долучитися до відновлення свого подвір’я. Фінансування робіт здійснюватиметься за такою схемою: українсько-німецький проект GIZ – 90% коштів, мешканці – 10%, але не більше, аніж по 1 тисячі гривень із квартири.

Джерело: urban-project.lviv.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!