Політична реклама

У центрі Львова встановлять камери спостереження

2260 0
Програма «Львів – безпечне місто» розрахована на десятки років, однак першими кроками у її реалізації будуть цілком реальні дії, йшлося під час ефіру «Відвертої розмови» на каналі новин «24» з начальником міліції міста Львова Сергієм Зюбаненком.

Зокрема, першочергово у місті встановлять камери відеоспостереження. Нині їх є лише 20. Натомість, підприємці дуже часто відмовляються надавати свої відеоматеріали для слідства. А це є повноцінним доказом того чи іншого злочину, пише Zaxid.net.

Почнуть встановлення камер спершу із центру. Це, за словами Зюбаненка, дозволить переорієнтувати патрулі у спальні райони.

«Я хочу замінити людський ресурс на технічний: поставити розумні камери відеоспостереження. Щоб вони могли замінити того ж ППСника. Це все буде архівуватися. Один працівник міліції, який сидить за пультом, буде слідкувати за десятьма-двадцятьма вулицями», - пояснив головний міліціонер Львова Сергій Зюбаненко.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!