У центрі Львова встановлять модульну вбиральню

1857 0
Вона матиме дві кабінки та займатиме площу 11,275 кв. м.
Фото парку Франка

Фото парку Франка

У центральному парку Львова – імені Івана Франка встановлять автоматизовану модульну вбиральню. Відповідне рішення сьогодні, 28 жовтня, пітримали на виконкомі ЛМР.

Вона матиме дві кабінки та займатиме площу 11,275 кв. м. Як уточнив у коментарі Tvoemisto.tv в.о. керівника управління інженерного господарства Івана Матківського, вхід до вбиральні буде платним. Після влаштування її передадуть на баланс Львівського комунального підприємств «Зелений Львів».

Читайте також: Після публікації Тvoemisto.tv міського голову Львова закликали відкрити вбиральні у центрі міста

Нагадаємо, що у центрі Львова не працюють туалети, більшість громадських вбиралень, які були колись у місті, сьогодні зачинені. Після публікації Тvoemisto.tv тексту про проблеми із вбиральнями у центрі Львова до міського голови звернулась депутатка районної ради Наталія Колодій і закликала мерію відкрити і облаштувати громадські вбиральні у центральній частині міста. Детальніше про проблему читайте у матеріалі.

Окрім цього, У Львові планують встановити автоматизовану модульну вбиральню. Вона стоятиме на проспекті Свободи, поблизу підземних туалетів і може коштувати 4 млн грн.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!