У центрі Львова встановлять нові сміттєві контейнери

3543 0
Сміттєві контейнери в Галицькому районі замінять на закриті. Зміни запровадять у межах рішення про вдосконалення системи збору побутових відходів в центральній частині міста.
Фото: Urban.ua

Фото: Urban.ua

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як пояснив Юрій Голець, керівник міського управління житлового господарства, на місці колишніх металевих контейнерів встановлять своєрідні «труби» європейського зразка, куди можна викидати сміття. 

Також у Галицькому районі змінять систему роздільного збору. Замість окремих контейнерів для пластикової тари, скла, паперу та різних відходів, встановлять "труби" для скла, вторсировини (папір, пластик, ПЕТ, метал) та змішаного сміття.

Нагадаємо, для львів’ян запустили інтерактивний портал даних «Панель міста». Громадськість, зацікавлена у якості життя в місті, отримала доступ до основних показників розвитку. Мова йде, зокрема, про такі сфери: населення, міський бюджет, економічний розвиток, благоустрій, комунальні послуги, транспорт, освіта, охорона здоров’я, безпека, культура, адміністративні послуги тощо.

Читайте також: Запровадження е-квитка у Львові розпочнеться у квітні 2017 року.

Опублікувала Людмила Рубцова

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!