Політична реклама

У центрі Львова встановлять п'ять болардів для обмеження руху транспорту

1566 0
У центрі Львова встановлять п'ять болардів - висувних стовпчиків, які унеможливлять несанкціонований заїзд транспорту у пішохідну зону в межах історичного центру міста.

Про це повідомив Олег Шмід, радник міського голови Львова. – інформує Експрес.

За інформацією пана Шміда, встановлення болардів та обладнання до них розпочнеться у серпні.

Нині уже триває обгородження вулиць у центральній частині міста, які не будуть призначені для проїзду автотранспорту, - розповів Олег Шмід. - В'їзд до центру буде строго регламентований, його контролюватимуть спеціальні пристрої - боларди.

Так, боларди пропускатимуть електротранспорт, авто городян, які мешкають у центральній частині міста, спецтранспорт, автівки, які довозять продукти чи промтовари для закладів харчування чи торгівлі тощо.

Усього буде встановлено п'ять болардів: пари цих пристроїв встановлять на трамвайних коліях вул. Руській та Памви  Беринди, - розповів Олег Шмід. - А щодо п'ятого пристрою, то його спочатку планували встановити на вул. Лесі Українки. Та згодом вирішили розмістити болард на початку вул. Братів Рогатинців із заїздом від площі Міцкевича.

На прибдання болардів у бюджеті міста на 2013-й передбачено 480 тисяч гривень. За ці кошти й придбають п'ять пристроїв, а ще обладнання до них - зчитувачі, кабелі, відеокамери 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!