Політична реклама

У центрі Львова встановлюють болларди

1699 0
На вулиці Руській та перехресті Беринди – Свободи у центрі Львова розпочали встановлювати боларди.

За повідомленням прес-служби Львівської міської ради, проїзд цими вулицями закритий до 15 грудня.

Як повідомив радник мера Олег Шмід, боларди о 10 ранку підніматимуться і о 10 вечора опускатимуться.

За словами Олега Шміда, боларди також відкриватимуться на час проїзду міського електротранспорту та спецтранспорту й автомобілів міських комунальних служб.

Натомість мер Львова Андрій Садовий під час розгляду цього питання також наголосив на тому, що встановлення болардів дасть змогу вирішити й іншу проблему, хоча б для центру міста Львова – доставка продуктів для магазинів відбуватиметься у нічний час.

Монтажні роботи планують завершити до 15 грудня. Після Нового року болларди розпочнуть у центрі Львова обмежувати рух транспорту.

«Після встановлення боллардів ще треба буде час, аби підключити кабелі управління. Однак до того числа, коли почнуть їздити трамваї, стовпчики вже стоятимуть», – додав Олег Шмід.

Джерело: Дивись.info


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!