Політична реклама

У центрі Львова встановлюють вази для обмеження заїзду

1272 0
У Львові на площі перед пам’ятником І.Франку цементують вази, поінформували в Галицькій районній адміністрації Львова. Вази встановлено, щоб унеможливити паркування автомобілів на площі.

Тут встановлено близько 30 ваз, 15 з них уже зацементовано, - повідомляє прес-служба Львівської міськради. Вази встановлено у співпраці з приватним  підприємцем.  Далі висадять в них квіти, – зазначив начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Микола Захарків.

Також цього року на 10 вулицях центральної частини міста встановлять стовпчики для обмеження заїзду та паркування авто у невстановлених місцях.

Частково стовпці уже встановлено на вул. Вороного, на вул. Дорошенка, 6 штук – на пр. Свободи, - додав Микола Захарків.

Тривають роботи і з влаштування гранітних півкуль по периметру хідника на проспекті Свободи біля Оперного театру для унеможливлення заїзду та паркування автомобілів на площі перед театром.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!