Політична реклама

У центрі Львова забиратимуть авто, припарковані з порушенням

1379 0
В зв'язку з погіршенням погодних умов, для забезпечення своєчасного прибирання вулиць міста, власників автотранспортних засобів просять паркуватися лише в призначених для цього місцях.

Нагадуємо, відповідно до ухвали сесії Львівської міської ради від 18.07.2013 року №2549 «Про затвердження положення про порядок переміщення транспортних засобів для забезпечення безперешкодного функціонування транспортної інфраструктури м. Львова» та ухвали від 21.11.2013 року №2834 «Про внесення змін до ухвали міської ради від 18.07.2013 року № 2549», з 24.12.2013 року у місті відновила роботу комісія по переміщенню автомобілів, які припарковані з порушеннями правил паркування, повіломляє прес-служба Львівської міськради.

Переміщення транспортних засобів для забезпечення безперешкодного функціонування транспортної інфраструктури Львова здійснюється:

У центральній частині м. Львова у пішохідній зоні, що обмежена вул. Підвальною, просп. Свободи, вул. Валовою, вул. Друкарською, вул. Ставропігійською, вул. Сербською, вул. Братів Рогатинців, вул. Староєврейською, вул. Краківською, вул. Вірменською, вул. Галицькою, вул. Руською, вул. С. Гавришкевича, вул. І. Гонти.

На пр. Свободи, пл. А. Міцкевича, пл. Галицькій, пл. Торговій, вул. Підвальній, вул. В. Винниченка, пл. Митній, вул. Личаківській.

На прилеглих територіях ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького», автовокзалу на вул. Стрийській, стадіону «Арена Львів», Головного залізничного вокзалу.

                Після складання уповноваженою особою Державтоінспекції акта огляду та тимчасового затримання транспортного засобу за допомогою спеціальних технічних пристроїв транспортний засіб завантажується на автомобіль-евакуатор та переміщується на спеціально обладнаний майданчик, що належить державному підприємству Міністерства внутрішніх справ «Львів-Інформ-Ресурси» і розташований на вул. Конюшинній, 13.

                Видачу транспортного засобу водію чи іншій уповноваженій особі здійснює державне підприємство Міністерства внутрішніх справ «Львів-Інформ-Ресурс» при умові представлення особою технічного паспорта на машину або іншого документа, що підтверджує право власності або право користування транспортним засобом, та пред’явлення відповідної копії протоколу про вчинення адміністративного правопорушення, у зв’язку з вчиненням якого було прийнято рішення про переміщення транспортного засобу, з відміткою (дозволом) уповноваженої особи УДАІ про повернення автотранспортного засобу та квитанції про сплату за надання послуг зі зберігання тимчасово затриманого транспортного засобу на спеціальному майданчику відповідно до спільного наказу Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерства фінансів України від 10.10.2013 № 967/1218/869.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!