У центрі Львова загорівся електровелосипед

2261 0
Унаслідок пожежі вогонь знищив електровелосипед.

Сьогодні, об 11:57, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Дорошенка у центрі Львова. Пожежа виникла в електровелосипеді. Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС України у Львівській області.

До місця події виїхали рятувальники 1-ої державної пожежно-рятувальної частини Львова. На момент прибуття рятувальників до місця виклику електровелосипед повністю охопило вогнем. О 12:09 вогнеборці локалізували пожежу та о 12:10 ліквідували. Унаслідок пожежі вогонь знищив електровелосипед.

Читайте також: Масштабна пожежа у Львові сталася, ймовірно, через зарядку електровелосипеда

Додомо, що до ліквідації пожежі залучили 5 людей особового складу та одну одиницю спецтехніки. Обставини події та причина виникнення пожежі встановлюють.

Нагадаємо, що весною цього року масштабна пожежа сталася у Львові на вулиці Виговського, 1. Вогонь з квартири поширився з 2-го по 10-й поверхи і дійшов до даху. Причиною пожежі, ймовірно, було те, що хлопці однієї зі служб доставки залишили електровелосипед на зарядці. Чим небезпечні електровелосипеди, дізнавайтеся тут.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!