У центрі Львова затримали паркувальника-шахрая

2123 0
Львів’ян, які стали жертвою шахрая, просять зголоситися в поліцію.
ілюстративне фото

ілюстративне фото

У центрі Львова затримали чоловіка, який незаконно збирав гроші за паркування, хоча сам не є працівником відповідних служб. Про це повідомили на Гарячій лінії Львова.

Читайте також: У Львові запровадять електронні абонементи для паркування

Чоловік спершу працював на парковці на вулиці Шпитальній, а згодом його помітили на площі Міцкевича. Його вдалось затримати працівникам «Львівавтодору» та «Муніципальної варти». Він перебував на паркмайданчику в жилетці з написом «Консультант з паркування», хоча таких посад к ЛКП «Львівавтодор», що обслуговує більшість майданчиків для паркування у Львові, немає.

У нього виявили талони на паркування, яких у Львові не видають. Після цього затриманого передали в поліцію. Львів’ян, які стали жертвою шахрая, просять зголоситися в поліцію.

Читайте також: Де припаркуватися у Львові. Інтерактивна мапа, ціни

Нагадаємо, що схожий випадок у Львові зафіксували у січні, коли невідомий, який також представлявся консультантом, збирав готівку за паркування.

Додамо, що оплата за паркування на комунальних майданчиках відбувається автоматично і працівники готівку не збирають. Брати готівку за паркування можуть лише на закритій парковці, в касі на виїзді перед шлагбаумом, при цьому видавши квитанцію. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!