На правах реклами

У центрі Львова зведуть будинок преміум-класу з укриттям

5448 0
Поєднання інноваційних технології та унікальної архітектури визначає проєкт в сегменті «Преміум-класу».

Незважаючи на складну ситуацію в країні, компанія Martinvest продовжує роботу над новим девелоперским проєктом – «Residence Eleven», розташованим у центрі Львова, на вулиці Хорватській, 11. Житловий комплекс буде шестиповерховим та матиме підземний паркінг, комерційні приміщення, а також власний вільний від автомобілів внутрішній дворик площею понад 600 кв. метрів.

Проєкт «Residence Eleven» вирізняється стильною й харизматичною архітектурою. За задумом архітекторів з «Проектної майстерні Бєляєвих» майбутній будинок має гармонійно доповнювати історичну архітектуру вулиці Хорватської. Для цього його було візуально розділено на два крила, що відповідає масштабу забудови вулиці з кінця ХІХ – початку XX століття.

Архітектори запропонували створити пастельні фасади, які будуть відтінені бронзовими акцентами, передбачили розкішну вхідну зону, стрункі панорамні вікна, просторі тераси, сучасну інженерію, а завдяки хорошому розташуванню і раціональному плануванню, з вікон більшості квартир будуть виднітись краєвиди на Собор Св. Юра, Високий Замок та зелену паркову зону.

Враховуючи сучасні реалії та вимоги департаменту містобудування та архітектури ЛМР, підземний паркінг буде пристосований під бомбосховище з облаштованими санвузлами та підведеними комунікаціями. Також кожна квартира буде забезпечена власним підземним паркінгом, що дозволить мешканцям почувати себе комфортно та безпечно.

Зважаючи на те, що Residence Eleven запроєктовано як будинок-вставку, який доповнює історичну рядову забудову вулиці і примикає до торців сусідніх будинків, передбачено підсилення фундаментів та несучих конструкцій сусідніх споруд. Це допоможе відновити міцність та надійність будинків та гарантувати безпеку життя, здоров’я та майна мешканців прилеглої забудови.

Для відновлення та розбудови соціальної інфраструктури міста девелопер зобов’язується реконструювати всю вулицю Хорватську, відновить дорожнє покриття виконає замощення тротуарів та забезпечить додаткове озеленення. 

Проєкт Residence Eleven має особливе містобудівне значення, оскільки його ліве крило замикає активну містобудівну – вісь вулиць Рапапорта та Вільної. Сама вулиця Хорватська, до речі, колись носила назву Wolność. 

Девелопер вирішив підкреслити символізм та встановити на покрівлі мезоніну лівого крила будинку скульптуру Вільним. Українці завжди боролись за свою свободу й право бути вільними. Тому вона присвячена кожному, хто поділяє це прагнення. 

Цей пам’ятник творцям проєкту уявився, як сидяча скульптура дитини, що запускає паперові літачки. Однак скульптура – це лише частина монументу. Іншою ж його частиною стануть невеликі бронзові «паперові» літачки, розкидані по цілому місту, які будуть розповідати історії Вільних українців.

«Residence Eleven» – це якість у кожній деталі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!