У центрі Львова відкриють туристичний центр. Які послуги надаватимуть

2831 0
Це єдиний туристичний супермаркет, в якому зосереджені усі види туристичних та супутніх послуг.
Фото: Yellbee

Фото: Yellbee

Завтра, 27 вересня, у Всесвітній день туризму, відбудеться урочисте відкриття туристичного центру «Yellbee». Подія відбудеться на вул. Під Дубом, 26, початок о 15:00.

Півсотні представникам туристичних компаній, готельно-ресторанного бізнесу, науковцям, гідам-екскурсоводам та експертному середовищу представлять туристичний центр «Yellbee» нового формату діяльності тревел-індустрії, як єдиного туристичного супермаркету, в якому зосереджені усі види туристичних та супутніх послуг.

Під час відкриття подяками та грамотами голови Львівської ОДА відзначать небайдужих представників туристичного бізнесу, які в умовах карантину відгукнулись про допомогу медикам (обіди і проживання), готелярів, які зголосились для обсервації осіб, що повернулись з-за кордону, громадські організації, що опікуються збереженням та промоцією культурної спадщини, краєзнавців, партнерів з організації промотурів Львівщиною.

Довідково:

Yellbee – перший і єдиний в Україні туристичний центр у самому серці Львова, де працюють найкращі фахівці у сфері тревел-індустрії. Тут надають професійну консультацію щодо всіх наявних пропозицій від провідних туроператорів і допомагають обрати тур, який повністю задовольнить ваші вимоги і побажання, а також оформляють необхідні документи швидко і без зайвого клопоту. Yellbee гарантує сервіс на найвищому рівні, що є запорукою гарного настрою у передчутті незабутньої мандрівки.

У туристичному центрі Yellbee можна скористатися послугами візового спеціаліста, тревел та круїз-менеджера, сервісом обміну валют, дитячим ігровим майданчиком, а також є можливість орендувати стильний і сучасний конференц-зал для власних івентів.

Місія Yellbee – створити максимально відкритий і доступний ринок подорожей, безпечний і комфортний як для мандрівників, так і для бізнесу, який їх обслуговує.

* Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!